sábado, 4 de julio de 2009

Qui va inventar el facebook?

Aquesta és la pregunta que llencem a l'aire aquesta setmana? La resposta més original s'endurà un altre fuet i un altre xoriço, tiramos la casa por la ventana. Dissabte que ve desvetllarem qui ha estat el guanyador. Podeu posar les vostres respostes com a comentaris i/o enviar-nos un mail amb les vostres dades i el vostre telèfon a el.radiocassette@gmail.com. A participar!!!

5 comentarios:

  1. La versió oficial es que Mark Zuckberg es l'inventor (i considerat el milionari més jove del mon), pero ara això sembla que no es cert ja que Ben Mezrich el presenta com un inepte que va robar la idea als seus companys de classe de Harvard.
    De fet ja s'esta pleitejant per la paternitat de la popular xarxa social.
    Inclus, Aaron Sorkin (guionista de films com "Algunos Hombres Buenos") ha anunciat que fará una pel·lícula sobre Facebook, documentada per ex-companys i ex-treballadors.

    ResponderEliminar
  2. yo sé quien ha sido...algún hijodeputa, eso fijo, los nombres y apellidos no son importantes, lo que cuenta es la persona.

    esto es un invento para que des todos los datos que te negarias a dar por teléfono o si vinieran a tocarte la polla a casa.

    Rage Against Facebook

    ResponderEliminar
  3. Silvio Berlusconi8 de julio de 2009, 19:34

    Per començar, el tio/tia deu ser anglès o de por ahí, perque es diu "facebook", osigui, "caralibro", pero, cara de libro? o libro de cara?, perque no es el mateix...
    I després, tothom pensa que és un tio, però jo penso que es una tia amb cara de llibre (osea, muy sabia). La tia es va quedar embarassada de ves a saber qui i per buscar-li un pare, va inventar el facebook. Corre el rumor de que la tia escollirà el pare mitjançant les fotos del perfil del facebook el dia 10 del mes 10 del 2010. Espero no ser jo l'escollit perquè no sabria on fer-li un petó a la seva cara de llibre.

    PD: Vull un fuet i un xoriç. Gràcieees :D

    ResponderEliminar
  4. Alexander Flemming9 de julio de 2009, 13:18

    El facebook lo inventó Chuck Norris de una patada giratoria.

    ResponderEliminar
  5. El facebook lo invento Pere Vicente Sanchez Ruiz, mientras jugaba al biotronic y se tiraba cuescos en clase de radio en el CP Villar. xD

    Adria Zaragoza Cardenas.

    ResponderEliminar