sábado, 25 de julio de 2009

Concurs del fuet i el xoriço: Quin és el millor personatge de Bola de Drac?

Ens ha sorgit una pregunta als membres del programa: Quin és el millor personatge del programa? Ens heu de dir el nom i el motiu. Us fan més gràcia els personatges bons, els dolents, els sortits, els frikis, els androides, quins? La setmana que ve llegirem les vostres respostes i decidirem qui s'emporta el fuet i el xoriço.

Ens ho podeu posar com a comentari o fer-nos arribar les vostres repostes a l'adreça del programa:

el.radiocassette@gmail.com

MOLTA SORT!!!

10 comentarios:

  1. Perico el de los Palotes26 de julio de 2009, 12:00

    Jo crec que era una de les androides perquè estava molt bona, molt millor que la Bulma. A l'androide femella no li feia falta dutxar-se, segur, era més ecològica que la Bulma...

    ResponderEliminar
  2. Fullet tortuga, se'ns dubte. Quin home, és quasi millor que en Barny de How I Meet Your Mother. Aquell encant de serietat, aquella actitud paxoca amb les noies, i quan sagna pel nas... és massa xD

    ResponderEliminar
  3. Doncs el millor de bola de drac fullet tortuga, com diuen per aqui adalt. Típic vell sortit, al que a totes els hi venen ganes de fotre'ls una bona bofetada.

    ResponderEliminar
  4. El millor personatge es el Yajirobe( el noi gras que ajuda a en goku petit quan lluita contra en satanas corpetit senior menjant-se als fills d'aquet)

    Eduard Snachez Ruiz

    ResponderEliminar
  5. Goku quan era petit, perquè es fa el despistat, i te millors oportunitats de que caigui una noia, que el fullet tortuga sense voler-ho, així que Guillem ho sento però en Goku de petit tè més èxit que el fullet tortuga xD.

    ResponderEliminar
  6. El millor sens dubte és el Mr Popo, l'ajudant negre de Déu. Memorable aquell capítol en que Goku arriba a la casa de Déu i ha de fer un exercici amb Mr Popo i l'ha d'aconseguir atrapar. Increïble la cara inexpressiva de Mr Popo i els seus comentaris. A més el tio tenia una veu molt graciosa, com si fos una mica "lent". I a sobre era nergre negre, no moreno, sinó negre, com quan se't cremen les torrades.

    PD: Encara vull un Xuet!!

    ResponderEliminar
  7. Alexander Flemming29 de julio de 2009, 19:04

    El millor és Mr Satán, un campió d'arts marcials més fantasma que Casper. És pare de la Videl i resulta un personatge molt graciós a tots els torneigs d'arts marcials de la serie. El millor, quan obria la boca perquè tenia por i la obria més que el Conde Drácula quan volia mossegar algú.
    Molt entranyable també amb la seva néta Pan.

    ResponderEliminar
  8. El millor era el Krillin, perque sent un matat amb nivell C de judo i arts marcials varis a nivell d'usuari, acompanya a Goku durant casi tota la sèrie i també s'emporta fama i glòria. És el típic amic tonto que fa el paper del també rol típic de sèrie americana del tio que només surt per fer gràcia. El veus entrar a escena i esperes la seva "muletilla".
    Per últim, i en aquest cas més important es pasa per la pedra a l'androide més buenorra aka A18. L'al·lopècia no és un problema per ell.

    ResponderEliminar
  9. Para mí era el Fullet Tortuga. Sentía por él una relación de amor/odio. Era tan guarrete que resultaba patético. Un personaje de lo más realista.

    ResponderEliminar
  10. Està clar que hi han mols personatges claus en aquesta sèrie, (bon començament) però el millor en realitat és el Monstre Boo gordo, al= no?, k convertia a la penya en xocolata i se la menjava de guais. JO ja se que aquest poder és el desitjat pel baloo i que al= no l'hauria utilitzat mil vegades amb el playmobil, però bueno, es lo que hay.
    També vull comentar que el Tranks en realitat te molta pluma. Ja està. Ale saludus!

    ResponderEliminar