domingo, 23 de agosto de 2009

L'última pregunta per guanyar un fuet i un xoriço

Ahir, dia 22 vam llençar l'última pregunta a l'aire: Quina és la cosa més friki que heu fet a la vida? Expliqueu-nos-la i podreu guanyar un fuet i un xoriço. Vinga que és l'última. No ens podeu fallar!!!!

També ens podeu fer arribar les vostres respostes al mail del programa:

el.radiocassette@gmail.com

11 comentarios:

  1. Perico el de los Palotes24 de agosto de 2009, 9:23

    Jo una vegada estava al Bora-Bora i va venir la Ainhoa d'OT, guanyadora de la 2a edició, i quan marxava vaig perseguir-la (ningú més ho feia) i com no sabia on em podia signar, li vaig dir que em signés la T-10, que se m'havia acabat, però com anava ella una mica borratxa gairebé li va menjar la boca a una amiga meva. Visca les frikades...

    ResponderEliminar
  2. Hola!

    Jo he fet varies coses frikis en la meva vida. Per una part soc friki ja de per si, y a sobre hi ha gent que em repta per veure si soc capaç de fer coses y normalment ho aconsegueixo com per exemple menjar 10 xurros amb alioli (si fiqueu "churros con alioli" en el google, els dos primers enllaços son els links al video), menjar 15 donuts seguits, depilarme amb cera calenta i tot aixo gravat i penjat en el youtube (www.youtube.com/esgon666 aquest es el meu canal per poder veure-ho).

    A part d'aixo, estic escrivint una historia d'aventures titulada DWL (Dark Warrior's Legend) i bueno, a vegades miro les matricules dels cotxes per veure si trobo alguna amb aquestes lletres y el meu model d'AP per la wifi es diu DWL, m'ho vaig comprar per aixo basicament.

    Adeu!

    ResponderEliminar
  3. la oient emprenyada!25 de agosto de 2009, 22:40

    Hola!
    Doncs jo.... poques coses frikies he fet en la meva vida... pero el que si vaig fer va ser organitzar pel meu aniversari una festa de disfresses de personatges de Disney... Hi havia Peter Pan, Mickey Mouse, Campanilla, Aladdin, Yasmine, Drugos, Blancaneus i Bruixa, Mozart, Mulan... fins i tot Falete i la Puticienta! jajajaja!

    Petons per tots, espero AQUESTA VEGADA SI acosneguir el meu fuet i xorico!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Bona nit!

    A veure, les dues úniques coses més frikis que recordo haver fet són:
    1) Mirar en un dia 23 capítols seguits d'una serie (un total de 8h)
    2)Jugar a un joc de rol des de les 10:00 fins les 24:00 (menjant, mentres jugava, uns espaguetis a la carbonara)

    ...no són ni coses super-frikis, ni tampoc estic orgullosa dels meus actes, jajaja (fa molt de temps que no faig aquestes coses), peeeerò això si, tinc una foto friki al facebook.

    Chu's! (és a dir, petons!)

    ResponderEliminar
  5. Cosa friki? De coses frikis he fet moltes... masses, diria jo. No sé si es exactament friki però... el cinc de febrer de l'any passat vaig saltar-me classes per marxar a les 8 al aeroport a buscar el meu grup de musica preferit. Vaig estar esperant-los durant dues hores, fins que van sortir. Després de això, vam estar 20 minuts tocant-lis els nassos però molt macos ells van dedicar-nos un somriure i van estar amb nosaltres.
    Ara que ho penso em sento com una acosadora, sincerament.

    Ah, i també he menjat xoriço amb nocilla. Es asquerós, no ho proveu.

    ResponderEliminar
  6. mmmmmm probablement dir que he tingut 3 fills i en realitat són 3 guies de viatge xDDD

    PD: oient emprenyada, crec que també hi havien un parell de drugos... només per aquesta negligència ja no et mereixes el fuet (el xoriço si va...)

    ResponderEliminar
  7. Como me dicen que soy friki no distingo bien entre lo que ES y no ES friki. Con la excusa de hacer un regalo me compré el libro de Martí Piñol (gran guionista del canal Paramount Comedy), 200 locuras para que te quedes conmigo. Lo regalé, lo pedí prestado para leerlo yo y además me hice una foto con el autor el día de Sant Jordi, que por cierto, tuvo que escribirme una dedicatoria en una página de mi agenda porque no llevaba el libro encima. Por supuesto nos hicimos una foto juntos con el móvil. Lo guardo como oro en paño.
    Aurelia

    ResponderEliminar
  8. Podria dir que lo més friki q he fet mai és anar al saló del manga, amb tota la colla de la uni vesits de personatges de la sèrie Naruto.. a favor meu puc dir q així vam entrar gràtis...

    ResponderEliminar
  9. A mi em va passar que estava a l'escola i una amiga i jo ens estavem cagant, i vam anar al lavabo, però no hi havia paper... i ens vam rentar el cul amb folis de l'escola. Quin mal! no us ho recomano, tot i que és una anècdota amb la que sempre riem quan la recordem. Això sí, la mantenim bastant en secret.

    ResponderEliminar
  10. Jo em vestia de tortuga ninja quan les feien per la tele. I també quan feien els Cazafantasmes agafava l'aspiradora i buscava fantasmes per casa meva.

    ResponderEliminar
  11. Crec que el més friki que he fet mai és veure tota la pel·licula de Kill Bill sencera de principi a fi, un dia de resaca al matí després d'una gran festa, només per sentir la cançó de Malaguenya Salerosa del final....
    Culpa dels meus amics frikis que m'han introduit en aquest món... ;)

    ResponderEliminar